Jump to content
Adbruins

Warning screen accept/deny issue

Recommended Posts

Got my PRO drive for my super 1050 and installed it as directed. Turned everything on after triple checking connections. Get to the warning screen on tablet and it never populates "accept" or "deny" options. Light on motor is yellow. Anyone that can help me?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@johnrrigg First step I tried after rebooting. I disconnected all of the wires, gave them a little duster can action, and re-attached them. Rebooted the tablet and then turned the motor on. I hit "loader" and the accept/deny option finally came up. Wondering if a piece of dust got in between connections somehow. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Having the same issue with the acceptance tab no showing so a big Thanks  for the fix. I’ll give it a go this morning. Posted my question in another section but eventually found this thread. New MK 7 auto drive user. Less than 3,000 rounds, in service first of this week and have had to do lots of tuning to get it to run efficiently.

Share this post


Link to post
Share on other sites

unfortunately this didn't do it for me.. was running fine.. attached a powder check sensor, no accept.. disconnected it.. still no accept.. disconnected everything.. nope.. reseated everything.. nope  *sigh*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×